Sjedište: Petra Grubišića 3, 22000 Šibenik czss@si.t-com.hr

Centar za socijalnu skrb Šibenik je ustanova socijalne skrbi s javnim ovlastima. Osnivačka prava nad Centrom ima Republika Hrvatska, a prava i dužnost osnivača obavlja Ministarstvo socijalne politike i mladih. Centar za socijalnu skrb Šibenik osnovan je za područje gradova Šibenika, Vodica i Skradina te općina Pirovac, Murter-Kornati, Tisno, Bilice, Tribunj, Primošten i Rogoznica.

Sjedište Centra je u Šibeniku na lokaciji u ulici Petra Grubišića 3 gdje je smješten ured ravnateljice i službe pod njenim neposrednim rukovođenjem, te organizacijske i stručne cjeline : Odjel za novčane naknade i Odjel za odrasle osobe.

Na lokaciji u M. Gupca 50 djeluje Odjel za zaštitu djece, braka i obitelji, a na lokaciji Miminac 1 djeluje Odjel za zaštitu djece i mladih.
U sastavu Centra za socijalnu skrb Šibenik djeluje Podružnica obiteljski centar. Podružnica obiteljski centar je na lokaciji Prvićka 2 u Šibeniku. U svom radu nadležna je za područje Šibensko-kninske županije.Misija Vizija Načela u radu Obratite nam se
Naša misija je je pružanje zaštite, podrške i pomoći pojedincima, obiteljima i skupinama u nepovoljnim životnim prilikama kako bi ih osnažili za promjenu Naša vizija je dostizanje najviših standarda kvalitete u stručnom radu, prostornim, materijalnim i tehničkim uvjetima rada s korisnicima i aktivna promidžba ljudskih prava i socijalne uključenosti svih pojedinaca i skupina Kroz sve programske aktivnosti, mjere i postupke rukovodimo se načelima poštivanja ljudskih i, posebno, dječjih prava. Centar za socijalnu skrb Šibenik osigurava obavljanje svoje djelatnosti kontinuirano tijekom cijele godine, sve dane u godini.
Navigacija Poveznice   Kontakt